MENÜ

Az asztalok korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezért kérjük, hogy jegyelővételi szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni.

 

Az árusítóasztalokat elővételeben is meg lehet vásárolni.

Börzeasztal ára: 1000 Ft / asztal


Egy személy nevére maximum három asztal rendelhető egy helyszínen.

Az asztaljegy ára tartalmazza az árusitó személy belépőjegyét + 1 kisérőét

 


- telefonos megrendelés : 06 70/413-0375

- e-mail: babyland2012@freemail.hu

 

A rendezvény nyitási időpontjától számított 1 órával hamarabb lehet elfoglalni az asztalokat és átvenni a jegyeket.

Az árusító személyek maradását a börze végéig elvárjuk, mivel a később érkező érdeklődőkre és vásárlókra is tekintettel kell lenni.

A jegyrendelésnél szükség van a teljes névre, egy mobil vagy vezetékes elérhetőségre, valamint hogy melyik városban tartandó bababörzére jelentkezik  és hány darab asztalt kér.

Amennyiben megerősítést kapott e-mailben, úgy a jegyrendelés elfogadásra került. Ha már megtörtént a foglalás,de közbe jött valami és mégsem tud eljönni a rendezvényre,mindenképpen kérünk egy visszajelzést /lemondást/,hogy megadhassuk a lehetőséget másoknak is a részvételre.
Ha valaki foglalás ellenére nem jön el és NEM IS JELZI LEMONDÁSÁT a befizetett összeg nem visszatérítendő. Az asztalfoglalás díját abban az esetben tudjuk vissza fizetni, ha a lemondását a rendezvény előtt minimum 7 nappal jelzi.

A fizetés határidő a visszaigazoló e-mail megérkezésétől számított 7 munkanap. A megjegyzés rovatban kérem tüntesse fel a nevét.

 

Raiffeisen Bank: 12010611-01043538-00100007


A börzén árusítók helyfoglalása és kipakolása érkezési sorrendben zajlik.

 

Feltételek: Bármely magánszemély, aki a saját tulajdonát képező használt babaruháit – játékait - babafelszerelési tárgyait stb. árusítja, részt vehet.Van lehetősége új áruval vagy saját készítésü termékekkel megjelenni, de csak ha új termékek árusítására foglalt asztalt.

 

Állványok elhelyezését helyszinektől függően tudok fogadni, viszont a jegyrendelésnél előre kell jelezni.

 

A rendezvény változtatási jogát fenntartom.

Szavazás

Szerinted hasznosak a bababörzék?
igen
nem
Asztali nézet