MENÜ

A Baba-Land Bababörze rendezvény jellemzői: egy olyan rendezvénysorozat ami egyben vásár, kiállítás, börze és akár gyermekjátszó ház is. Az egész nap csak a babákról, gyermekekről, kismamákról szól. Legyen szó bébiruhákról, pelenkákról, játékokról, bébiételekről vagy egyéb kiegészítőkről (gyermekbútor, kismamaruha, stb.) mindenki megtalálja a számára legfontosabb és keresett dolgokat.

Az újjonnan induló Baby-Land Bababörze rendezvénysorozat várja cégek és vállakozók jelentkezését:

- babaápolási termékek

- etetés

- szoptatás

- pelenka

- játék

- baba és gyermekbútor

- babakocsi

- kismama ruhák, kiegészítők

- baba és gyermek ruhák

- gyermeklábbelik

- nyelviskola tekintetében.

 

Amennyiben részese kiván lenni egy sikersorozatnak akkor hivjon: 06 70/413-0375

e-mail: babyland2012@freemail.hu

 

Foglalás: E-mailben vagy telefonon egyeztetve történik. A foglalás visszaigazolását és foglalási díj beérkezésétől  lép érvénybe a foglalás.

Bepakolás: A rendezvény napján  a kapunyitás előtt 1,5 órával kezdhető el a bepakolás. Éppen ezért kérnénk mindenkit a pontos érkezésre.Akinek több időre van szüksége, kérem jelezze.
A standon belüli összepakolás kizárólag a börze bezárása után kezdődhet meg.

Bérleti díj - Fizetési határidő: A bérleti díj egyedi megállapodások alapján eltérhet a listaártól, az igényelt standméret és a foglalás gyakorisága függvényében. A bérleti díjat minden esetben az egyedi megállapodás szerinti összeget jelenti,melyet a Hunrelax Kft.számlájára a megrendelő a rendezvényt megelőzően befizet. A foglalási díj befizetése a visszaigazoló levéltől számított 7 munkanp.  A bérleti díj nem változik sem időjárási tényező sem látogatói létszám esetén, azok fix összegek.

Asztal ár: 1500 Ft

 

Lemondási feltételek: Amenyiben a lemondási kötelezettségének a rendezvény előtt minimum 5 nappal eleget tesz, a rezervációs díjat teljes mértékben visszafizetjük. 5 napon belüli lemondás esetén az összeg nem térítendő vissza.

 

Eszközök: Standonként egy szék és egy asztal  biztosítva van minden kiállító számára. Az ezen, felüli igények egyéni beszerzést igényel(asztal, szék, vitrin, stb.).


A megrendelés csak aláírással és bélyegzővel érvényes!

Szavazás

Szerinted hasznosak a bababörzék?
igen
nem
Asztali nézet